no-img
سایت دانلود مقاله , دانلود مقاله ,داک لونو

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو - سایت دانلود مقاله , دانلود مقاله ,داک لونو


سایت دانلود مقاله , دانلود مقاله ,داک لونو

ادامه مطلب

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو
zip
جولای 6, 2017

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو


طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو

طرح-توجیهی-و-کارآفرینی-تولید-کمپوت-و-کنسرودانلود

خلاصه ای از متن:

کمپوت کنسرو

خلاصه طرح
در این طرح به بررسی
تولید کمپوت و کنسرو پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های
مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان
کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار
، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام
کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین
سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، فصل سوم به بررسی
طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است (
طرح توجیهی یا BP ) ، عناوینی از قبیل
نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ،
ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در
نهایت فصل چهارم به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

مقدمه :
کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و … به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود.
همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی هایی که مردم لهستان استفاده می نمودند، شامل کمپوت و دیگر تولیدات خانگی از این دسته می شد. البته امروزه این رقم به 30 درصد کاهش یافته است و در بیشتر موارد، به جای کمپوت از نوشیدنی چای به همراه لیمو استفاده می کنند (مردمان لهستان عادت دارند که چای را نه تنها بعد از غذا، بلکه همراه با غذا هم مصرف کنند). البته کسی نمی تواند کمپوت را در رستوران ها یا سوپر مارکت های کشور لهستان پیدا کند، چون مردم این کشور، کمپوت را نوعی نوشیدنی خانگی به حساب می آورند که باید در خانه تهیه شود. امروزه در این کشور، استفاده از کمپوت و چای به جای انواع آب میوه رایج شده است.
مهمترین دشمن مواد غذایی ما ، باکتریها هستند که پس از چند روز ، موجب ترش شدن و گندیدن و فاسد شدن آنها می‌گردند. تجربه نشان داده است که می‌توان مواد غذایی را بوسیله حرارت دادن و یا سرد کردن و یا خشک کردن و با نگهداشتن در ظروف سربسته و یا افزودن برخی از مواد شیمیایی به آنها در مقابل حمله باکتریها پایدار نمود. این عمل پایدار نمودن مواد غذایی را کنسرو کردن می‌گویند.
بوسیله کنسرو کردن ، ما می‌توانیم مواد غذایی که فقط در یک فصل سال موجود است، در تمام چهار فصل داشته باشیم و همچنین از دورترین نقاط دنیا مواد غذایی را وارد و یا به آنجا صادر کنیم.

دلایل انتخاب طرح :
توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید کمپوت و کنسرو می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به تولید های کارگاهی صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

میزان مفید بودن طرح برای جامعه :
این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
منظور از کنسرو کردن، پختن میوه و یا سبزیجات، قرار دادن آنها در محیط استریل شده قوطی کنسرو و سپس جوشاندن این قوطی های در بسته کنسرو، داخل آب است تا هر گونه باکتری موجود در این قوطی ها کشته و یا ضعیف شود.
غذاهای مختلف، به میزان های متفاوت در برابر فساد مقاومت می کنند. مثلاً میوه هایی چون توت فرنگی که میزان اسیدشان بالاست، برای کنسرو کردن آنها احتیاجی به مواد نگهدارنده نمی باشد و تنها جوشاندن کوتاه مدت آنها جهت کنسرو کردنشان کفایت می کند؛ در حالی که برای کنسرو کردن میوه هایی همچون گوجه فرنگی، باید قوطی را برای مدت طولانی تری جوشاند و همچنین عوامل اسیدی را برای نگهداری طولانی مدت به آنها اضافه نمود. بسیاری از سبزیجات را هم باید تحت فشار کنسرو نمود.

نتایج حاصله از اجرای طرح :
با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از کارخانه تولید کننده کمپوت و کنسرو و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .

فهرست مطالب پروژه کارآفرینی تولید و ساخت کمپوت و کنسرو به صورت زیر می باشد :
فصل اول : کلیات طرح تولید کمپوت و کنسرو
مقدمه
نام کامل پروژه و محل اجرای آن
مشخصات متقاضیان
دلایل انتخاب طرح تولید کمپوت و کنسرو
میزان مفید بودن طرح تولید کمپوت و کنسرو برای جامعه
وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر طرح تولید کمپوت و کنسرو
نگهداری با اشعه رادیو اکتیو
انواع روش های کنسرو کردن
استفاده از مواد شیمیایی
خشک کردن
دود دادن
سرد کردن
حرارت دادن
مراحل صدور جواز تاسیس کارخانه تولید کمپوت و کنسرو
فصل دوم : روش انجام کار (تولید کمپوت و کنسرو)
گزارش مختصر بازدید از کارخانه تولید کمپوت و کنسرو
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات و وسایل آزمایشگاهی مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
پرسنل غیر تولیدی
پرسنل تولیدی
روش های بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش کالا )
 فصل سوم  : امور مالی طرح تولید کمپوت و کنسرو
سرمایه گذاری ثابت
زمین
محوطه سازی
ساختمان ها
تأسیسات و تجهیزات
ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی
وسایط نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه
تجهیزات اداری و کارگاهی
هزینه های قبل از بهره برداری
جدول هزینه های ثابت پروژه
هزینه های جاری پروژه
مواد اولیه و بسته بندی
حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی
حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی
هزینه سوخت و انرژی
استهلاک و تعمیر و نگهداری
جدول هزینه های جاری پروژه
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
سرمایه در گردش
جدول سرمایه گذاری
توجیه اقتصادی محصول
ظرفیت تولید
قیمت فروش واحد
فروش کل
قیمت تمام شده هر واحد تولید
محاسبه نقطه سر به سر
میزان فروش در نقطه سر به سر
سود ناویژه
محاسبه سود ویژه
سود عملیاتی
سود ویژه قبل از کسر مالیات
نرخ برگشت سرمایه
دوره برگشت سرمایه
فصل چهارم  : جمع بندی ، نتیجه گیری و  پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح تولید کمپوت و کنسرو

مناسب برای :
– اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
– گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
– ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
– گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
– ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی
– مناسب جهت اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی


چيزی
که اين فایل را با بقیه فایل ها متمايز کرده است قابل ویرایش بودن و آماده
پرينت بودن آن می باشد تا خريدار از خريد خود کاملا راضی باشد.

جهت دریافت طرح توجیهی و کارآفرینی تولید کمپوت و کنسرو لطفا ابتدا آن را خریداری نمایید

دانلود فایل


درباره نویسنده

www.lono.ir

سلام و ادب به کابران دوست داشتنی وب سایت 💠💠💠 www.lono.ir 💠💠💠 من حدود 7 ساله در کار بازار یابی و تبلیغات اینترنتی ام سایت های متعددی دارم جهت خرید بک لینک های قدرتمند برای بالا آوردن سایت شما در نتایج گوگل با کلمات کلیدی مورد نظر شما و کمک به سئو سایتتون میتونم از تجربیاتم در اختیار کاربران محترم قرار بدم 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹 شاید افرادی بخواهند یک فروشگاه اینترنتی فایل و مقاله مثل ✅✔️ lonoshop.ir ✅✔️(لونوشاپ) یا همین داک لونو :دانلود مقاله داشته باشند میتونم براتون راه اندازی کنم تا بتونید صد در صد صاحب درآمد ماهیانه چند صد هزار تومان بشید . ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ جهت مشاوره در مورد راه اندازی فروشگاه فایل و همچنین تبلیغات اینترنتی با بنده در تماس باشید 🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰🔰 آی دی تلگرام: wwwlonoir@ شماره تماس : 09214087336 یا از فرم تماس با ما در سایت نظرات پیشنهادات و درخواست های خودتونو ارسال کنید فوری پاسخ داده خواهد شد آرزوی موفقیت برای همه ایرانیان دارم پیروز و شاد باشید ❤️❤️🌺🌺

www.lono.ir 46161 نوشته در سایت دانلود مقاله , دانلود مقاله ,داک لونو دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


پاسخ دهید